Назва за міжнародною номенклатурою INCI:
ASCORBIC ACID, ASCORBYL PALMITATE

 

Що це і як працює на шкірі:

Вітамін С відноситься до так званого "золотого стандарту" дерматології. Завдяки потужним антиоксидантним властивостям його називають "вітаміном молодості та краси", і не голослівно:


Що робить:

  • нейтралізує дію вільних радикалів, зменшує пошкодження клітин, викликане дією УФ-випромінювання
  • має виражену протизапальну дію - буде корисний в терапії акне (є навіть новітні розробки японських концернів, де одна з форм вітаміну С спеціально розроблена для лікування акне і за ефективністю не поступається бензоїл пероксиду! - ми на виробництві ROSABELLA саме цю форму зараз тестуємо)
  • завдяки стимуляції вироблення колагену I та III типів має вагомий судинноукріплюючий вплив: засоби з вітаміном С показані при куперозі та розацеа
  • освітлює шкіру, блокуючи синтез меланіну, працює з пігментацією та постакне
  • вагомо посилює пружність шкіри, показаний в'янучій, віковій, втомленій шкірі
  • бореться з проявами фотостаріння (нерівності шкіри, зморшки)
  • повертає шкірі природне сяяння та допомогає відновлюватися після агресивних процедур, укріплює епідермальний бар’єр
  • підсилює дію інших вітамінів, особливо группи В


У яких з наших засобів є:

Ензимний пілінг-пудра
Крем для шкіри навколо очей "ANTIOXIDANT" для молодої шкіри
Крем для шкіри навколо очей "ANTIOXIDANT" для зрілої шкіри