CUIRVIDONE® - мідь РСА

Назва за міжнародною номенклатурою INCI:
COPPER PCA

 

Що це і як працює на шкірі:

CUIRVIDONE® - біомінеральний комплекс 100% натурального походження, що складається з міді, мікроелемента, необхідного нашому організму, і L-піролідонкарбонової кислоти (L-PCA), фізіологічної молекули шкіри. L-PCA отримують шляхом циклізації L-глутамінової кислоти, амінокислоти рослинного походження.

Мідь є незамінним мікроелементом системи та пов'язана з протеїнами та амінокислотами. Вона вступає в численні біологічні реакції: активація ензимів, що залежать від міді, таких як тирозиназа, синтез меланіну або SOD, ендогенний захист від вільних радикалів.

Мідь має в'яжучі властивості та антимікробну дію.

Крім цього, мідь бере участь у синтезі кератину волосся, прискорюючи їх ріст.

L-PCA може зв'язувати активну молекулу і стає її носієм. Дослідження показали значне покращення біодоступності міді, пов’язаної з L-PCA.

CUIRVIDONE® - комбінація міді та L-PCA, використовується для регулювання діяльності сальних залоз шляхом зниження рівня шкірного сала.

Унікальною особливістю компоненту є те, що на відміну від великої кількості себорегуляторів, він не тільки не сушить, а ще й зволожує шкіру завдяки зв’язку з L-PCA.

Комплекс має загоюючу, себорегулюючу та порозвужувальну дію.

In vivo тестування проводилося на 10 добровольцях. В результаті зменшення себуму склало на 38 µg/cm2 менше ніж норма шкірного себуму. Було доведено, що CUIRVIDONE® має виражені себорегулюючі властивості, скорочує виділення шкірного сала і звужує пори. Дані властивості корисні при догляді за жирною та проблемною шкірою, а також за наявності жирного волосся.

CUIRVIDONE® має антимікробні та антибактеріальні властивості, що було підтверджено визначенням Мінімальної Інгібуючої Концентрації (МІК). Препарат з CUIRVIDONE®, проявляв активність щодо Staphylococcus aureus, Pseudomonas aeruginosa, Escherichia coli та Candida albicans. Також CUIRVIDONE® має антисеборейну дію.

Також, як згадувалося вище, мідь пов'язана з білками та амінокислотами. Вона безпосередньо впливає на формування колагену і еластину в шкірі, отже застосування засобів зі вмістом міді прискорює процеси відновлення шкіри, загоєння ран і мікротравм.

 

Що робить:

  • має антимікробну та антибактеріальну дію
  • має виражені себорегулюючі властивості, зменшує надмірне виділення шкірного себума
  • звужує пори
  • прискорює процеси відновлення шкіри, загоєння ран і мікротравм

 

У яких з наших засобів є:

Балансуючий крем для обличчя "DAILY BALANCING"

Відновлюючий крем для обличчя "DAILY RESTORING"

Протизапальна сироватка "PORE PURIFYING"

Протизапальний точковий засіб "PORE PURIFYING"

Залишити коментар

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.