Назва за міжнародною номенклатурою INCI:
PAPAIN

 

Що це і як працює на шкірі:
Папаїн - ензимний фермент, який міститься в ананасах, бананах, соку динного дерева, плодах ківі, манго, папайї. 

 

Що робить:

  • видаляє відмерлі клітини
  • вирівнює рельєф шкіри
  • стимулює відновлення епідермісу
  • бореться з віковими змінами, пігментацією
  • працює на покращення стану жирної та проблемної шкіри
  • допомагає боротися зі врослим волоссям: руйнюучи кератин, послаблює наявне та гальмує ріст нового 

 

У яких з наших засобів є:
Ензимний пілінг-пудра