Назва за міжнародною номенклатурою INCI:

BETA-GLUKAN

 

Що це і як працює на шкірі:

Beta-Glucan (β-глюкан) - це високомолекулярний полісахарид природного походження виявлений у дріжджів, грибів, деяких бактерій, морських водоростей і злаків (овес).

Бета-глюкан підвищує захисні сили організму, впливає на імунітет, так як має здатність зв'язуватися з макрофагами. Макрофаги - особливі клітини, захисники нашого організму - здатні до активного захоплення і перетравлювання бактерій, залишків загиблих клітин та інших чужорідних або токсичних для організму частинок. Бета-глюкан активує і стимулює макрофаги боротися з різними бактеріями.

Бета-глюкан зв'язується з макрофагами і запускає захисні процеси в шкірі, завдяки чому вона очищається від інфекцій, захищається від шкідливих факторів навколишнього середовища і розгладжується.


 

Що робить:

  • потужний антиоксидант
  • допомагає загоювати рани 
  • має протизапальні та антибактеріальні властивості
  • уповільнює утворення зморшок, зменшуючи вже існуючі глибиною до 1 мм
  • заспокоює роздратування, знімає почервоніння
  • допомагає шкірі, схильній до алергії, протистояти негативним зовнішнім факторам
  • стимулює вироблення колагену та гіалуронової кислоти в епідермісі

 

У яких з наших засобів є:

Очищуючий гель "GENTLE" з бета-глюканом та екстрактом магнолії

Відновлюючий крем для тіла "CERAMIDE INTENSE"