Назва за міжнародною номенклатурою INCI:
NIACINAMIDE

 

Що це і як працює на шкірі:
Ніацинамід або вітамін В3 - один з найбільш ефективних компонентів у космецевтиці. У нього настільки багатопрофільна дія, що його як і вітамін С можна рекомендувати майже будь-якому типу та стану шкіри.

 

Що робить:

  • збільшує кількість церамідів у роговому шарі шкіри, тобто підвищує показники зволоженості
  • знижує чутливість шкіри
  • бореться з віковими змінами, стимулюючи синтез колагену, кератину та філаггріну
  • нормалізує виділення шкірного себума 
  • зменшує кількість висипань
  • звужує пори
  • разом з деякими іншими компонентами здатен освітлювати пігментацію та прибирати постакне (наприклад, у комбінації з NAG або N-ацетил-глюкозаміном у нашій сироватці-коректорі "EVENTONE BRIGHTENING")
  • укріплює захисний бар’єр шкіри
  • ефективний для шкіри, схильної до куперозу

 

У яких з наших засобів є:

Ензимний пілінг-пудра
Сироватка-коректор "EVENTONE BRIGHTENING"